Home / 1Η ΣΕΛΙΔΑ (SLIDER) / Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τα Ελληνικά μειονοτικά Σχολεία της Ίμβρου

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τα Ελληνικά μειονοτικά Σχολεία της Ίμβρου

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τα Ελληνικά μειονοτικά Σχολεία της Ίμβρου

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τα μαθήματα στα Ελληνικά Σχολεία της Ίμβρου. Σύνολο  μαθητών 30, από 20 που ήταν πέρυσι. 22 στο Γυμνάσιο – Λύκειο από 15 την περσινή χρονιά  και 8 στο Δημοτικό από 5 την περσινή χρονιά. Το ενδιαφέρον οικογενειών από την Ελλάδα για επιστροφή στην Ίμβρο, είναι έντονο μετά την επαλειτουργία των Σχολείων.

Στις 9 το πρωί χτύπησε το κουδούνι για το Γυμνάσιο – Λύκειο κι ο Διευθυντής κ. Ιωακείμ Καμπουρόπουλος με χαρά και συγκίνηση στην εναρκτήρια ομιλία του καλωσόρισε τους καινούριους μαθητές και τόνισε ότι τα προβλήματα λιγοστεύουν και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους. Στο ίδιο κλίμα και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κα Παρασκευή Μπερμπέρη ευτυχής για την αύξηση των μαθητών ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Με τους παλαιούς και τους νέους εκπαιδευτικούς στην θέση τους, την διαρκή ευλογία του Παναγιωτάτου, με την συνεχή υποστήριξη των Ιμβριακών Σωματείων και με πολύ λιγότερα προβλήματα σε σύγκριση με πέρυσι η χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

DSC00224 DSC00299 DSC00160

ΙΜΒΡΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ