Home / 1Η ΣΕΛΙΔΑ (SLIDER) / Συνάντηση αντιπροσωπείας Ιμβρίων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συνάντηση αντιπροσωπείας Ιμβρίων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συνάντηση αντιπροσωπείας Ιμβρίων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε σε ακρόαση αντιπροσωπεία των ιμβριακών σωματείων. Στη συνάντηση μετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων (Αθήνα) κ. Πάρις Ασανάκης, ο Πρόεδρος της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας-Θράκης κ. Παύλος Σταματίδης, ο Διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου Ίμβρου και Αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Ίμβρου κ. Ιωακείμ Καμπουρόπουλος, ο Γραμματέας του ΔΣ του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Διευθυντής του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και προσωπικός φίλος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κουτσομάλλης, ο δημοσιογράφος κ. Νικόλαος Μαγγίνας και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Κόικα. Μεταξύ των διαπιστευμένων φωτογράφων που κάλυψαν το γεγονός ήταν η Ελένη Χατζηβασιλείου, μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας “Σπύρος Μελετζής” του Συλλόγου Ιμβρίων (Αθήνα). Η συνάντηση κράτησε πέραν της μιας ώρας και ο Πρόεδρος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και άκουσε με προσοχή τα όσα είχαν να του πουν οι εκπρόσωποι των Ιμβρίων.

Φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας και Ελένη Χατζηβασιλείου

1

O Ðñüåäñïò ôçò Äçìïêñáôßáò Ðñïêüðçò Ðáõëüðïõëïò (Ä) õðïäÝ÷åôáé ôá ìÝëç ôçò Áíôéðñïóùðåßáò Óõëëüãùí Éìâñßùí, óôç óçìåñéíÞ ôïõò óõíÜíôçóç, óôï ãñáöåßï ôïõ, óôï ðñïåäñéêü ÌÝãáñï, ÄåõôÝñá 25 Éïõëßïõ 2016. ÁÐÅ - ÌÐÅ/ÁÐÅ - ÌÐÅ/ÁëÝîáíäñïò ÌðåëôÝò

34DSC_2617DSC_2623DSC_2628DSC_2629DSC_2634DSC_2637DSC_2644DSC_2657DSC_2661

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε την προσφώνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και την αντιφώνηση του Προέδρου του Συλλόγου Ιμβρίων (Αθήνα) κ. Πάρι Ασανάκη εκ μέρους όλων των Ιμβρίων.

ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε η ΕΡΤ.

 

ΙΜΒΡΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ