Home / 1Η ΣΕΛΙΔΑ (SLIDER) / Έκθεση Φωτογραφίας “η Ίμβρος της καρδιάς μου” του Κωνσταντίνου Βάντσου, στην Ίμβρο

Έκθεση Φωτογραφίας “η Ίμβρος της καρδιάς μου” του Κωνσταντίνου Βάντσου, στην Ίμβρο

Έκθεση Φωτογραφίας “η Ίμβρος της καρδιάς μου” του Κωνσταντίνου Βάντσου, στην Ίμβρο

Το Επαρχείο της Ίμβρου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Ίμβρου σε συνεργασία με την Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας του Κωνσταντίνου Βάντσου “η Ίμβρος της καρδιάς μου” την Κυριακή 16 Αυγούστου, ώρα 7.30 μμ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Παναγίας, στην Ίμβρο.

Ο Κωνσταντίνος Βάντσος του Ιωάννη είναι γέννημα θρέμμα της Ίμβρου. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τη φωτογραφία και κυρίως με την φωτογράφιση της πανέμορφης Ίμβρου. Αυτό που εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς  είναι η αγάπη του, που βγαίνει σε κάθε φωτογραφία, είτε είναι τοπίο, είτε μια κατοικία, είτε ένα ζώο. Έχει περπατήσει σ’ όλες τις ρεματιές και λαγκαδιές του νησιού, σε κάθε βουνό και λόφο, στα ντάμια και στους μπαχτσέδες, στα απομακρισμένα εκκλησάκια και στις όμορφες ακρογιαλιές της Ίμβρου. Εκεί περπατώντας είδε τα άγρια άλογα και τις παιώνιες της Ίμβρου. Εκεί μέσα από το φακό της μηχανής του αποθανάτισε  τα στοιχεία της “Ιμβριώτικης” φύσης.

Ο Κωνσταντίνος Βάντσος είναι μόνιμος συνεργάτης του περιοδικού “ΙΜΒΡΙΩΤΙΚΑ” που εκδίδει η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης.

11805986_497868250370739_1043442684_n

Η Πρόσκληση του Καϊμακάμη κ. Muhittin GÜREL

Gökçeada Kaymakamlığı ve İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ev sahipliğinde, Makedonya-Trakya İmrozlular Birliği’nden Fotoğraf Sanatçısı Constantinos VANTSOS’un özel  koleksiyonundan oluşan Kalbimin imrozu” fotoğraf sergisi açılış ve kokteyline teşriflerinizi dilerim.

 

Muhittin GÜREL

Gökçeada Kaymakamı

ΙΜΒΡΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ