Home / ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ι.Ε.Μ.Θ. ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ι.Ε.Μ.Θ. ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ

Αντιπροσωπεία του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΙΕΜΘ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ίμβρο. Στην αποστολή συμμετείχαν οι: Παύλος Σταματίδης Πρόεδρος, Κώστας Βάντσος Αντιπρόεδρος, Γιώργος Κομνηνάρας Γ. Γραμματέας, Θάνος Κουλουτμπάνης Υπ. Δημοσίων Σχέσεων και ο Κώστας Γραφιαδέλλης Έφορος Κτηρίου.

Το ΔΣ είχε σειρά επαφών με τοπικούς παράγοντες, το Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ.κ. Κύριλλο και με πολλούς συμπατριώτες.

  • Κυριακή 10 Απριλίου ώρα 11.00 στη Μητρόπολη με τον Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ.κ. Κύριλλο.


  • Κυριακή 10 Απριλίου ώρα 16.00 στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο του νησιού κ. YUCEL ATALAY. Η επίσκεψη στο Δήμαρχο του νησιού κράτησε περισσότερο από μία ώρα και ανταλλάχτηκαν απόψεις γύρω από τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους Ιμβρίους. Το ΔΣ της ΙΕΜΘ προσκάλεσε το Δήμαρχο όπως και τον Έπαρχο να επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη.

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και ο Δέσποτας γνώρισε κάποια από τα νέα μέλη που είναι στο ΔΣ. Την επομένη το μεσημέρι ο Πρόεδρος κ. Παύλος Σταματίδης και ο κ. Κώστας Γραφιαδέλλης συνέφαγαν στην Μητρόπολη καλεσμένοι του Μητροπολίτη, καθώς τα άλλα μέλη του ΔΣ είχαν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

  • Δευτέρα 11 Απριλίου ώρα 10.00 στο Επαρχείο με τον Έπαρχο του νησιού κ. KAMURAN TASBILEK.

Η επίσκεψη στο Επαρχείο έγινε σε ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους συμπατριώτες. Το ΔΣ εξέθεσε τα πάγια προβλήματα που απασχολούν τους Ιμβρίους και προσκάλεσαν τον κ. Tasbilek να επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη και το Πνευματικό Κέντρο της ΙΕΜΘ.

  • Με τους συμπατριώτες. Το ΔΣ επισκέφτηκε όλα τα χωριά της Ίμβρου και μίλησαν με τους συμπατριώτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

 

ΙΜΒΡΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ