Home / 1Η ΣΕΛΙΔΑ (SLIDER) / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης με αίσθημα ευθύνης από το πρώτο κρούσμα του κορονοϊού εξέδωσε ανακοινώσεις στις 27 Φεβρουαρίου και στις 6 Μαρτίου και ανέστειλε τη λειτουργία των τμημάτων της για την προστασία των μελών της.
Ωστόσο είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) την 15η Μαρτίου (και η επαναληπτική την 22α Μαρτίου). Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για τους υποψηφίους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής και μέχρι τις 12 Μαρτίου (3 μέρες πριν τις εκλογές, όπως ορίζει το καταστατικό) δήλωσαν 15 μέλη μας υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και 4 για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Το σχετικό ψηφοδέλτιο αναρτούμε παρακάτω.
Παρόλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψιν μας τα επικίνδυνα φαινόμενα της εξάπλωσης της επιδημίας και εναρμονιζόμενοι με τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας, που επιβάλλει περιορισμούς στην κυκλοφορία των πολιτών, αναγκαζόμαστε να αναβάλλουμε μέχρι νεωτέρας τη Γενική Συνέλευση για την προστασία όλων μας.
Η Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) θα ορισθεί εκ νέου μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, με τους υποψηφίους που έχουν ήδη δηλώσει.
Η Γραμματεία της Ιμβριακής Ένωσης θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 5–8μμ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης προτρέπει όλα τα μέλη της και τους φίλους της να εφαρμόζουν τους κανόνες που εξέδωσε ο κρατικός μηχανισμός και εμείς από την πλευρά μας να προεκτείνουμε το σύνθημα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ……..για να πάμε ΙΜΒΡΟ».
Ευχόμαστε υγεία στον κάθε ένα προσωπικά και σε λίγο καιρό θα είμαστε πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να συνεχίσουμε τις δράσεις μας.

το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης
Θεσσαλονίκη, 13 Μαρτίου 2020

Την ανακοίνωση σε μορφή pdf μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ