Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ίμβρο

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ίμβρο 14 – 15 Μαΐου με αφορμή τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στους Αγίους Θεοδώρους που τελέστηκαν χοροστατούντος του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε όλα τα χωριά της Ίμβρου και εμφανώς συγκινημένος αναχωρώντας ευχήθηκε να του δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψει σύντομα.

Παραθέτουμε παρακάτω τις σχετικές ειδήσεις που δημοσίευσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), οι οποίες περιλαμβάνουν το χρονικό της επίσκεψης καθώς και φωτογραφίες και βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=zF-E4elfUfY

Επίσκεψη του προέδρου ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, στην Ίμβρο

Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στην Ίμβρο όπου παρέστη στα Θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Κ. Μητσοτάκης: Παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης η Ίμβρος

Γίνε μέλος της Ιμβριακής Ένωσης

Στηρίξτε τη μνήμη και τη φωνή των Ιμβρίων. Η εγγραφή είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους της Ίμβρου.

Γίνε μέλος